Muutto lähestyy kovaa vauhtia - kahden päivän päästä olen jo Englannissa! Seuraavan kerran päivitän siis tätä blogia mitä todennäköisimmin vanhasta kunnon Englannista.

Eilen puhuin ehkä viimeisen Skype-puheluni ikinä Mattin kanssa. Aika uskomaton tunne. Enää ei tarvitse olla riippuvainen pätkivästä yhteydestä ja rakeisesta videokuvasta, vaan voi viettää ihan *oikeasti* aikaa yhdessä. Enää ei tarvitse jättää toista parin viikon yhdessäolon jälkeen. Voi tätä luksusta!

Tänään olen tehnyt viimeisiä pakkailuja, ostanut kaikkein viimeiset tuliaiset (joitain puujuttuja Senseille ja parille kaverille), käynyt saunassa, katsonut 'Torchwoodia', pelannut Trivial Pursuitia äidin ja isän kanssa... Huomenna päivällä lähden Lahteen, jossa voin sitten viettää jonkun aikaa Outin kanssa, ja illalla toivottavasti pääsen katsomaan 'Sweeney Toddin' oikeaan elokuvateatteriin (viimein!!). Ja juu, minulla on ehdottomasti asiat tärkeysjärjestyksessä... :p Lauantaina ilmeisesti mennään käymään koko perhe Valkeakoskella, ja sieltä sitten suunnataan lentokentälle. Ainakin tässä on ohjelmaa luvassa viime hetkille!