Brittein saarilla on näemmä ollut vähän myrskyisää... Toivottavasti tänä viikonloppuna ei ole yhtä hurjia säitä; olisi mukavaa, jos lento ei olisi myöhässä tai pahimmillaan kokonaan peruttu, ja kun Stanstedista vielä pitäisi ajaa Dudley'iin...

Pakkaaminen on edelleen alkutekijöissään, vaikka olenkin jo lajitellut vaatteeni jonkunlaisiin pinoihin - toiseen sellaiset, jotka on otettava heti mukaan tai lähetettävä postissa mahdollisimman pian; toiseen sellaiset, joilla ei ole niin kiire. Tällä kertaa mukaan pakattavista tavaroista suurin osa onkin todennäköisesti vaatteita, höystettynä tietokoneella ynnä oheishärpäkkeillään, ja sekalaisella irtoroinalla (tänään sain uuden Mymmelimukin, joka on *aivan pakko* ottaa mukaan :p). Niin juu, mukaan on otettava paketillinen ruisleipäainesta, ja Sinuhen ruisneppareita. Suomalaistytölle on kovin hämmentävää, että isoissakaan brittisupermarketeissa ei ole leipähyllyssä kuin yhtä merkkiä (saksalaista?) ruisleipää, ja sekin on real-tyyppistä, eli sitä ei-niin-hyvää. Erilaisia vaaleita paahtoleipiä sen sijaan on tusinoittain.

Ensi viikosta tulee ilmeisesti kiireinen. Mattin ja minun tuleva huone ei ole vieläkään valmis, eikä seinien maaliakaan kuulemma ole vielä ostettu. Pääsen siis ehkä vielä vaikuttamaan huoneen ulkonäköön, ja maalaamispuuhiin myös. No, parempi, että on jotain tekemistä, kuin että vain lojuisi olohuoneessa televisiosta huonoja sarjoja tuijottaen ja suklaata syöden. Joku roti se olla pitää!